Kung Fu Examens volwassenen

LiuHeMen examen_voorjaar_2013Op Zondag 3 Maart vonden er level examens plaats in Amsterdam in de school van Sifu H.E.Eleonora. Tijdens deze examendag krijgen de leerlingen van de aangesloten scholen van de Zhang Bingxin Liu He Men Federation de mogelijkheid om een stukje van hetgeen ze hebben geleerd in een examen af te leggen en zo een deelcertificaat in de wacht te slepen.

Er waren leerlingen vanuit de scholen Nieuw Vennep, Amsterdam en Hoorn. Vanuit de Hoornse Wu Shu Akademie deden er vier leerlingen mee. Om het gehele level af te ronden moeten er drie deelexamens worden afgelegd. Voor het eerste deelexamen level 1 deden Marciano en Chiel mee. Voor het tweede deelexamen level 1 kwamen Tim en Carlo in actie. De deelexamens zijn opgebouwd uit diverse statische en dynamische bewegingen. In het eerste deel worden veel standen en de techniek hierin gevraagd aan de examenkandidaten. In deel twee wordt het weer wat meer dynamisch en wat moeilijker met bv. corners. In deel drie moet er een groot deel van de Six-stand vorm worden gespeeld en twee kanten van de stokvorm die het stok tegen stok gevecht moet uitbeelden. Hierbij worden weer extra skills van de kandidaten verwacht.

Zoals gezegd deden er vier kandidaten mee van de Hoornse Wu Shu Akademie in twee deel-levels. De kandidaten Tim, Carlo, Marciano en Chiel waren goed voorbereid door Egbert die de examentrainingen op zich heeft genomen. Dat Egbert een goede voorbereiding met de kandidaten heeft gehad bleek uit de score, die was 100 %! Alle deelnemers zijn geslaagd en met een goede cijferlijst.

Gefeliciteerd jongens en ga zo door!