Kinder activiteitenmiddag 2012

kinder activiteitendag 2012Zondag 15 juli j.l. was weer de jaarlijkse kinder activiteitenmiddag. Het thema was "WIE EN WAT BEN IK" en stond in het teken van de chinese astrologie. Welk van de 12 dieren hoort bij jou? Dit en meer ontdekten de 25 kinderen die er die middag waren.

Danielle vertelde de kinderen kort wat de bedoeling van de middag was en al gauw werden de kinderen in twee groepen verdeelt. De eerste groep begon met het maken van een schilderij waarbij bekend werd welk dier bij het geboorte jaar hoorde van elk kind. Dit was de inspiratie van menig kunstwerk. De tweede groep kinderen werden weer opgedeeld in twee groepjes en gingen onder leiding van Michel en Jurriaan alle activiteiten oefenen. na de eerste pauze wisselde de groepen zodat iedereen heeft kunnen schilderen en oefenen. Na de tweede pauze begon de strijd pas echt tussen groep 1 en 2. Door verschillende oefeneningen tegen elkaar te doen kon elke groep sleutels verdienen die nodig waren voor het eindspel. Na heel wat spanning en luidruchtige aanmoedigingen van de teamleden kwam dan toch het eindspel. De eerder verdiende, ingeleverde sleutels leverden letters op die in de goede volgorde een korte zin vormden. Uiteindelijk had een van de teams als eerste de zin en was daarmee de winnaar van de dag!

De kinderen waren zeer enthousiast en ook de begeleiding kan terugkijken op een geslaagde middag.

Bedankt Danielle voor het organiseren van deze middag. Monique, voor het verzorgen van de Catering. Michel, Jurriaan en Natascha voor de vakkundige begeleiding van de groepjes. Phu voor het verzorgen van de foto's. Verder alle ouders die nog hebben meegeholpen voor en tijdens de dag zelf.