Jeugd succesvol tijdens Kung Fu competitie Amsterdam

Amsterdam 2012De jeugd heeft weer goed gescored tijdens de interne competitie in Amsterdam. Deze competitie werd voor het eerst gehouden in Amsterdam om de stijl binnen de familielijn voor traditionele Kung Fu onderling te meten. Deelnemers van de school in Amsterdam, Nieuw Vennep en Hoorn deden mee in een groot deelnemersveld. Veel kinderen hadden ook ouders, familie of vrienden mee.

Naast een jeugdcompetitie waar vanuit onze school 18 kinderen aan deelnamen deed er ook een volwassene mee aan de competie in de categorie 18+ met minder dan 2 jaar ervaring (Tim Veenman)

En presteren deden ze! Onze jeugd ging er met heel wat plakken vandoor in de verschillende leeftijd- en ervaringscategorieën. Brons was er voor Pepijn Enderink in zijn klasse. Twee keer zilver voor Nghi Thanh Tô in haar klasse, Brons voor Jason Haas in zijn klasse en goud voor Marc Chapman, zilver voor Sven Post en Scott Schepers en brons voor Chiel van 't Hoff in hun klasse.  De ander kinderen en Tim bij de volwassenen, vielen helaas buiten de prijzen maar hebben allemaal ook zeer goed gepresteerd. We zijn allemaal erg trots op hun. Gefeliciteerd iedereen!