Activiteitenmiddag

activiteitendag_2011_05Op zondag 15 mei organiseerde de Hoornse Wu Shu Akademie voor het eerst een knutsel en activiteitenmiddag voor de jeugd. Onder leiding van Daniëlle Gerber, een van de ouders van onze jeugdleden, konden de kinderen deelnemen aan een aantal activiteiten. Het thema was de vurige vijf uit Kung Fu Panda.

Meer dan twintig kinderen kwamen enthousast op de middag af. Velen hadden ook een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee. Zij konden een echte drakenrol maken, leerden drukpuntmassage om zich beter te kunnen concentreren en leerden eten met stokjes. Dit laatste was een oefening voor de estafette. De groep was bij aanvang in twee delen gesplitst. Beide groepen moesten, op tijd, een estafette doen. Met stokjes moesten ze ieder een stukje popcorn uit een schaaltje pakken en deze verderop op de tafel weer in een bakje laten vallen zodat de volgende dit weer kon pakken. De winnaar van de eerste popcorn-estafette was groep 1. Gefeliciteerd!

Als laatste konden de kinderen genieten van de korte film: Kung Fu Panda en het geheim van deVurige Vijf. De middag was een groot succes en zal ongetwijfeld een vervolg krijgen. Bedankt iedereen die het mogelijk hebben gemaakt om deze supermiddag te organiseren. Foto's van de middag kun je binnenkort  hier vinden.