Kung Fu geen contactsport meer?

sanda_02 "Kung Fu is alleen maar veel gezwaai en getrap in de ruimte" of  "Het ziet er allemaal wel spannend uit maar je kunt er niets mee" zijn allemaal uitspraken die we om ons heen wel eens hebben gehoord over Kung Fu. Om het tegendeel te bewijzen nodigen wij je uit om eens langs te komen tijdens de San Shou lessen op de donderdagavond.

Onder leiding van de ervaren instructeur Lico Windster wordt je getrained in de verschillende technieken binnen de San Shou. De wedstrijdvorm die heden ten dage wordt toegepast heet San Da (soms geschreven als Sanda) en is afgeleid van deze vorm binnen de Wu Shu. Onze lessen zijn er op gericht om uiteindelijk ook in wedstrijdverband te kunnen deelnemen. Wat opvalt bij deze wedstrijdvorm zijn het dragen van lichaamsbescherming en het gebruik van worpen en klemmen naast het stoten en schoppen.

Wil je meer weten over San Shou? Ga dan binnen onze site naar de San Shou pagina. Geinterreseerd geraakt? Kom vrijblijvend langs voor een proefles op donderdagavond van 19:00 - 20:30.

Zet een stap in de nieuwe sportieve richting van je leven. Het zal je zeker verrassen!