De dag van Zwaag

De Dag van Zwaag is een groots opgezet, jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door de Zwaagse Ondernemers Vereniging in samenwerking met Sportcafé Zwaag.

Dag-van-ZwaagWij zullen als vereniging ook aanwezig zijn met een informatiekraampje en hebben ook een optreden om 15:00 (pas op: deze tijd zou mogelijk kunnen veranderen. Deelnemers aan de demonstratie worden op tijd geinformeerd) op het podium binnen in de sportzaal.

Hieronder wat informatie over deze dag:

De dag zal om 11.00 uur van start gaan en eindigen rond 17.00 uur, daarna volgt er een After Party in het Sportcafé. Bezoekers kunnen die dag gratis naar binnen. De kleinste bezoekertjes kunnen zich prima vermaken in het speciaal ingerichte kinderparadijs, zich laten schminken, meedoen met een kleurwedstrijd en natuurlijk mag een springkussen niet ontbreken. In de sporthal kunt u een hapje en een drankje nuttigen. Mede door een sfeervolle aankleding en muzikale begeleiding van een DJ hopen wij van de Dag van Zwaag weer een doorslaand succes te maken.

Beursvloer
In de sporthal worden marktkramen geplaatst, gecombineerd met vrij in te vullen plaatsen en statafels, waar ondernemers en commerciële instellingen zich kunnen presenteren. Op het podium zullen diverse activiteiten zijn, bijvoorbeeld een modeshow en diverse optredens. Zowel jong en oud zal genieten op deze dag.

Nieuw dit jaar: de Marktstraat !!!
De Dag van Zwaag wordt dit jaar nog grootser. Buiten de sporthal kunnen marktkooplui, particulieren, verenigingen en stichtingen zich promoten! In de straat voor de sporthal zullen kramen geplaatst worden om het jaarmarkt-gevoel nog meer te versterken.

Voor meer info verwijs ik een ieder naar de website: http://www.dagvanzwaag.nl/

Het adres: Sporthal Zwaag, Munnikenwoud 1, Zwaag