Grote clubactie 2016

logo_Grote_clubactieVoor de leden: Op zaterdag 1 oktober begint weer de landelijke Grote Clubactie. Ook onze vereniging doet weer hieraan mee.

Beste leden.

De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen, krijgen zij de extra inkomsten die ze hard nodig hebben: 80% van de opbrengst gaat direct naar de clubkas!

Jullie kunnen vanaf deze datum loten gaan verkopen voor de vereniging. Alle jeugdleden krijgen een lotenboekje mee en verkoop zoveel mogelijk loten vanaf zaterdag 1 oktober. De loten worden verkocht door de naam en het rekeningnummer voor een eenmalige machtiging (op de afschrift komen dan de lotnummers te staan) van de lotenkoper in je boekje te noteren. Als je klaar bent met je verkoop, lever dan je boekje in bij een van de jeugdinstructeurs. Kijk alvast op de website: Kids clubactie voor meer informatie. Het boekje moet uiterlijk op zaterdag 15 oktober weer ingeleverd worden (dat zijn dus maar twee weken om loten te verkopen)  zodat wij de lotenkopers kunnen verwerken via internet.

We hebben voor alle lotenverkopers een leuke verrassing als je het boekje inlevert.

De bekendmaking wie de meeste loten heeft verkocht is op zaterdag 22 oktober aan het eind van de eerste de jeugdles.

Veel succes met de verkoop!