Guo Shu Cup 2014

GSC GROEP

De Hoornse Wu Shu Akademie boekt succes tijdens de Gou Shu Cup: 2x brons en 1x zilver. De Gou Shu Cup is een traditioneel internationaal teamkampioenschap voor traditionele Kungfu stijlen. Deze wedstrijd is eens per jaar en wordt druk bezocht door traditionele Kungfu scholen uit binnen- en buitenland. De Hoornse Wu Shu Akademie nam deel met vier teams. Twee Kung Fu jeugdteams een volwassenen team en een volwassen team voor Tai Chi.

Alle deelnemers van de Hoornse Wu Shu Akademie  hebben prima gepresteerd in een groot en heel sterk deelnemersveld.

Helaas hebben we de Cup zelf niet gewonnen maar individueel op de verschillende onderdelen hebben de kids van de Hoornse Wu Shu Akademie 1maal brons en 1 maal zilver gewonnen. Brons was voor Serena van Eijck met de vuistvorm Loh Han Kuen en eenmaal zilver voor Nghi Thanh To met Choy Lee Fat Speer. Bij de volwassenen viel Jamal Erbilir in de prijzen met Choy Lee Fat en werd derde.

Op het onderdeel Tai Chi welke dit jaar voor het eerst werd gehouden, werden helaas net geen prijzen gewonnen maar is er wel een goede prestatie neergezet.

Nieuwsgierig geworden naar onze sport? De Hoornse Wu Shu Akademie bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt uiteraard gevierd. Later in het seizoen zal hier meer over in de kranten verschijnen. Om al mee te kunnen delen in de feestvreugde kan iedereen die Kungfu, Tai Chi of KungFit wil proberen maarliefst 4 gratis proeflessen volgen alvorens te besluiten of men zich inschrijft. Als je jezelf inschrijft ontvang je ook nog eens een gratis Kungfu T-shirt!

Voor meer informatie over onze vereniging, ga dan naar: www.wushuhoorn.nl/